Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

 


Neptunetti poissa netistä monta tuntia keskiviikkona 20.1.16

 

Sivustomme käyttämässä palvelinkeskuksessa tapahtui vakava laitteistohäiriö keskiviikkona 20.1.16.   Häiriö alkoi jo n. klo 8 Suomen aikaa ja johti laitteistojen lopulliseen hajoamisen n. klo 11 aikoihin.  Korjaaminen vaati palvelimen osien vaihtoa, mihin meni useita tunteja.  Viat saatiin korjattua n. klo 15.  

Pahoittelemme kovasti tätä katkosta.  Sen aikana ei siis päässyt neptunetin pääsivustolle eikä liioin neptunet-foorumiin.  Tietotekniikka on haavoittuvaista.  Toivomme tietysti, että näitä meistä johtumattomia näinkin pitkiä katkoksia tulisi mahdollisimman harvoin.  

Erityisen kiusallista nettipalvelimien häiriöt ovat tällaiselle neuvontasivustolle.   Usein lukijat etsivät sivustolta ohjeita omien tietokoneongelmiensa ratkaisemiseen.  Ja sitten vielä lisäksi törmätään neuvovan sivuston omiin ongelmiin!  Toisi harmillista.

Mutta nyt kuitenkin toimii taas ja kaikki palvelumme pelaavat normaalisti.  Toivottavasti menee seuraavan katkon kohdalla kovasti kauas tulevaisuuteen.


Neptunet ylläpito

Share

Tagit: ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>