Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

 

 

Freemake video Downloader (Free Video Downloader) kuuluu laajempaan ja uudempaan videoiden latausohjelmien selostukseen -> täällä.

 

Videoita voi ladata YouTubesta ja kymmenistä muista videosaiteista. Kätevä ohjelma niiden latamiseen ja edelleen muuntamiseen on Free Video Downloader. Tämä monipuolinen työkalu on kotikäyttöön maksuton.

 

Free Video Downloaderissa on tarjolla useita eri tallennusmuotoja. Videoita voi myös myöhemmin helposti muutella muihin muotoihin Free Video Convertterilla mm. kännykkäkäyttöön.

Ohjelma lataa videot suurella nopeudella. Sen voi todeta ohjelman kotisivulla olevasta esittelyvideosta. YouTuben videoiden lisäksi ohjelmalla voi ladata Facebook, MTV, ComedyCetral, Vimeo, Vevo ja yli 40ltä muulta sivustolta. Sillä voi tuoda tuetuilta sivustoilta myös musiikkitiedostoja ilman mitään singnaalin hävikkiä.

Saman tuoteperheen ilmaisella Freemake Video Downloaderilla voi ladata kaverien yksityiseksi asettamia videoita.

Free Video Downloader on mainostuettu, sen asennusvaiheessa tulee olla tarkkana.

 

 

 

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>