Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Moi! Neptun sanoo mua Penaksi joten olkoon niin. Olen nyt täällä valvomassa sivustoa ja tavallaan jonkinlaisena kesätoimittajana. Kun tarjoutu tilaisuus nähdä tällaista WP blogisivustoa ihan sisältäpäin niin arvelin että mikäs siinä. Jos vaikka joskus itse ryhtyy tällaista puuhaamaan.

Piti laittaa tähän jonkunlainen aliaskuvakin. Huomasi heti että ei se olekaan niin helppoa kuin luulisi. Vielä pitää tutkiskella ennen kun sellainen onnistuu. Mä ajattelin myös että laitan tähän muutaman hyvän vitsin tai muun tarinan. Ainahan sitä tulee heittyä juttua joten sentään sen piti onnistua. Mutta mitä vielä kun tuijottaa tyhjää ruutua edessä niin ei tulekaan mieleen ainoatakaan vitsiä. Taitaa tulla ruutukammo.

Kesätoimittajan täytyy siis kuumasta kesästä huolimatta vielä ponnistella ankarasti että tänne juttua ja kuvan saa. Neptunilla kun näkyy olevan tapana keksiä aina jonkinlainen kuva juttujen yhteyteen. Kova tavoite sekin jos ei mitään tule mieleen eikä mitään kuvaa ole ennestään.

Joten lukija suonee anteeksi että näin alussa ainakin jää meikäläisen toimitustyö lähinnä blogin valvomiseksi. Yritys on kuitenkin kova saada tänne jotakin ja jos tulet vielä toistekin niin sitten näkyy onko se Pena jotakin saanut kehitettyä.

Hyvää kesää kaikille.

Pena

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>