Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Moi taas! Nyt on tullut tiiviisti harjoiteltua kuvien laitamista tällaiseen sivustoon. Saattaa olla että se onnistuu. Näkee sitten lopputuloksesta.

Tässä nyt ensikis mun oma avatarkuvani. Siitä näkee yhdellä silmäyksellä millainen tyyppi Pena on. Niinkun senkin että ei ole mikään nörtti eikä vielä edes oikein toimittajan eikä paljon muunkaan tapainen. Ääni pitää saada kuuluville ja senhän olen toki aina saanutkin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neptun vihjaisi että tänne voi laittaa jotakin kesän kevennykseksi. Sellainen lienee aina paikallaan näinä kauniina kesäpäivänä kuin sateidenkin sattuessa. Kun ylläpitäjän kuvavarastot olivat käytettävisä niin poimin siitä oheisen kuvan. Värkkäsin siihen tällaisen kuvatekstin:

" Laula se vielä uudelleen. Vielä kerran miten kaipaamme toisiamme…"

Seuravaan blondijuttuun en löytänyt varastosta kuvaa. Joten olkoon ilman sitä.

Blondi ja brunette menivät saunaan. Kivaa oli ja reilut löylyt heitettiin. Sitten rupesi tuntumaan, että on jo tarpeeksi löylytelty ja he halusivat pois. Mutta mitä ihmettä! Löylyhuoneen ovi ei aukeakaan vaan näyttää menneen toiselta puolelta jotenkin lukkoon.

Oli yhä kuumempaa. Pohdittiin, miten tässä tilanteessa nyt pitäisi toimia. Brunette tiesi, että pitäisi huutaa että joku kuulisi. Hän arveli että blondilla on kova ja kirkkaampi ääni ja antaakin neuvon.

– Hei huudas oikein kovaa ämpärii. Joku on sanonu et se kuuluu silloin parhaiten.

Niinpä blondi ottaa lattialta tyhjän vesiämpärin vetää ilmaa keuhkoihinsa ja huutaa siihen kaikin voimin: – ÄMPÄRIIII!

Tavataan taas

Pena

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>