Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Täällä taas kesätoimittaja Pena. Ihme että kukaan ei ole heittänyt sellaista kommenttia että suksi sieltä blogista jo suolle. Eikä siinä mitään. Neuvohan on hyvä.

Mikä olisikaan mukavampaa kuin painella Hyrynsalmelle pelaamaan suojalkapalloa. Ai mitä se on. Se on oma lajinsa jalkapalloa ja sitä pelataan suolla. Se on saanut alkunsa Mika Myllylän ja muiden hiihtäjien harjoittelusta soilla. Sellainen oli alkupotkua lajille jossa nykyisin pidetään MM kilpailuita. Siinä lajissa olemme maailman huipulla. Tietysti juuri Hyrynsalmella jossa muutkin 5+1 jäseniset mies- tai yhdistelmäjoukkueet sitä potkivat. Kuten tavallinenkin jalkapallo sopii siis suopotkupallo hyvin naisillekin. Siitä saa mukavaa viilennystä kuumaan kesään vaikka kyllä siinä suossa pelatessa voi kuumakin tulla. Se on kivaa sinne vaan pelaamaan!

Mutta kevennyksiin. Tiedättehän pikku-Kallen. Tästä kaverista on toki paljon juttuja jotka soveltuvat paremin iloisiin illanistujaisiin. Mutta seuraava on aivan salonkikelpoinen:

Koulussa opettaja kysyi pikku-Kallelta:

"Jos oksalla istuu neljä lintua ja metsästäjä ampuu niistä yhden niin montako lintua jää jäjelle?"

"Ei yhtään lintua" vastasi pikku-Kalle.

"Siihen jää silloin kolme lintua jäljelle" tietää opettaja.

"Ei jää sillä kaikki muut linnut lentävät pois" kommentoi pikku-Kalle.

"Kolme jää mutta pidän ajattelutavastasi" opettaja kehuu hämillään.

"Saanko mikäkin kysyä kysymyksen" sanoo pikku-Kalle. "Baarissa oli kolme naista syömässä jäätelöä. Yksi heistä nuoleskeli jäätelötötteröään ja toinen haukkaili siitä paloja ja kolmas imeskeli jäätelöänsä. Kuka heistä oli naimissa?"

"Ehkäpä se joka imeskeli sanoo opettaja entistä enemmän hämillään".

"Ei ollut vaan se jolla oli vihkisormus sormessaan" todistaa pikku-Kalle ja lisää "Mutta pidän myös ajattelutavastasi"

Joo jätetään silti pikku-Kalle kouluunsa oppimaan lisää ja otetaan tähän lopuksi vitsikuva joka varmasti ilahduttaa ainakin Neptunia. Tässähän käsitellään blogille tärkeitä nettiasioita.

 

Jos ei mua vieläkään kammeta täältä ulos suolle niin

nähdään taas

Pena

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>