Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Morjens!  Tässä sitä taas ollaan kesäkevennyksenä.  Joku on kysynyt et mikset sä nettiasioista enemmän kirjoita.  No siksi että ihan kivoja ne ovat mutta kaikki tekniset laitteet vierastavat mua.  Aikaisemmin tietokoneessakin tuli usein heti varoitus että käyttö estetty tai sinulla ei ole riittäviä valtuuksia ja siihen tapaan.  On tullut vähän tietotekniikkakriittiseksi. Samaa ominaisuutta taitaa kyllä Neptunissakn vähän olla.

Mutta kesätoimittatan teemoihin eli hymyhuuliin. Automatkalla olevalle miehelle tulee pakottava tarve päästä vessaan, joten hän kaartaa tien sivuun, juoksee läheiseen baariin ja ryntää suoraan miestenhuoneeseen ensimmäiseen vapaana olevaan koppiin. Miehen suureksi yllätykseksi hetkisen kuluttua viereisestä kopista kuuluu
"Terve, miten hurisee?"
Tottumattomana sosiaaliseen kanssakäymiseen julkisessa käymälässä, mies vastaa hämmentyneenä: "Äh, hyvinhän tässä…"
Viereisestä kopista: "No, mitäs puuhailet?"
Vielä hämmentyneempänä: "No… eiks se kuulu kun on vatsakin ihan kuralla. Paskalla tässä niinku varmaan säkin…"
Viereisestä kopista kuuluu erittäin ärtynyt ääni: "Kuule, soitan sinulle myöhemmin, joku idiootti viereisestä kopista vastailee kaikkiin kysymyksiini!"

Sitten kerron yhden ihan omakohtaisen kokemuksen.  Annetaan sille oikein nimikin

Suomen passintarkastus

Tämä tapahtui Helsinki Vantaan lentoaseman tulevan kaukoliikenteen passintarkastuksessa. Edelläni oleva matkustaja oli kovasti pienikokoinen ja yleittyi juuri juuri passintarkastajien ikkunalasissa olevan luukun kohdalle. Tarkastaja tutki kovasti passia ja kutsui toisenkin takastajan mukaan tiimiin.

Matkustaja ihmetteli viivytystä ja sanoi:"Kyllä se passi on ihan OK. Sillä olen jo reissanut vaikka missä. Nuo ruskeat tahrat johtuvat vain siitä että wiskipullo meni rikki samassa muovikasissa missä passi oli. Ja nuo tummat tahrat taas johtuvat…"

"Olemme kyllä nähneet likaantuneita passeja. Mutta tämä passikuva ei ole määräysten mukainen. Siinä eivät näy korvat kuten pitää." Ja kumpikin tullivirkailija tutkii suurennuslasilla suttuista passia ja yrittävät tirkistellä lasin luukusta asiakkaan naamaa.

"Kyllä se on kelvannut joka paikassa tähän asti" väittää matkustaja.

"Täällä ei kyllä kelpaa. Mennäämpäs tuonne toimistoon tukimaan aisaa". Ja niin ilmestyy lisää passintarkastajia. He retuuttavat melkein kantamalla onnettoman matkustajan jonnekin toimistoon. Siinä rytäkässä matkustajan passista irtoaa se täkeä kiistan kohde – passikuva.

Poimin sen maasta ja huudan tarkastajille et "Hei tämä putos!" Mut se ei herätä mitään vastakaikua. Kuva jää mulle ja on laatikossa vieläkin. Laitoin siitä kopion nettiin. Sinäkin voit tarkastella kuvaa, onko se märäysten mukainen. Klikkaa kuvan linkkiä:

Löydetty passikuva

No siinä tämänkertainen raportti. Kesätoimittaja toivottaa kivaa kesän jatkoa

nähdään taas

Pena 

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>