Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Terve taas! Parin päivän päästä on kesätoimittaja saanut tehtävät hoidettua ja kytkee itsekin vapaalle. Ensi viikolla tulee sivuston ylläpitäjä takaisin. Päivystys ja kirjoittelu oli opettavaista. Jos vaikka joskus itsekin saa viimeinkin aikaan jonkinlaisen oman sivun tai blogin.

Kun Neptunkin on ahkerasti erämaita samoillut ja kalastellut, niin tässä juttu niistä aiheista:

Yksi pariskunta lähti lomalle pohjoiseen hyville kalapaikoille. Mies tykkäsi kalastamisesta kun taas hänen vaimonsa lueskeli mieluummin kirjoja. Yhtenä aamuna mies tulee vasta monen tunnin jälkeen kalasta, vaikka piti vain käväistä. Vaimo halusi harmistuneena ottaa veneen rangaistukseksi pois. Hän souti kauemmaksi, akkuroi veneen ja alkoi lukea veneessä kirjaansa.

Kuinka ollakaan paikalle sattui tulemaan poliisivene. "Hyvää päivää rouva. Onko kaikki hyvin?"

"Minä luen vain kirjaa", hän vastaa ja ajatelee itsekseen, "Onkohan nämä kaverit sokeita vai mitä?"

"Olette kalastukseen varatulla alueella, valistaa poliisimies."

"Mutta hyvänen aika, minähän en kalasta! Ettekö näe sitä?"

"Mutta teillähän on kaikki kalastusvälineet siellä. Rouvan on nyt parasta tulla tänne näyttämään henkilöpaperinne ja kalastuslupanne."

"Jos minun pitää sinne tulla tulen syyttämään teitä väkivataisesta raiskausyritysksestä."

Poliisit hämmästelevät: "Oho, emmehän ole edes koskemassa teihin."

"Se on kyllä totta… mutta teillä on KAIKKI TARVITTAVAT VÄLINEET…"

Blondit

Blondijutut ovat mukavia ja niistä tykäävät myös itse blondit. Kun blondijutulla tämän päivystykseni aloitin niin lopetaaan se myös samaan aihepiiriin. (Eiks ole journalistisesti hienoa lopettaa samaan aihepiiriin mistä aloittaakin!)

Poliisimies haastattelee kolmea blondia, joita koulutetaan etsiviksi. Testatakseen heidän taitojaan tunnistaa epäilyksenalainen hän näyttää ensimmäiselle blondille kuvaa 5 sekunttia ja sitten peittää sen. "Tämä on sinun tutkittavasi, miten hänet tunnistat?"

Ensimmäinen bondi vastaa, "Se on helppoa, me nappaamme hänet kiinni, koska hänellä on vain yksi silmä."

Poliisimies sanoo: "Noniin, no, se johtuu siitä, että tässä kuvassa on vain hänen profiilinsa."

Hiukan hämilllään vastauksesta hän vilauttaa kuvaa 5 sekunttia seuraavalle blondille ja kysyy:

"Tämä on epäilty, miten hänet tunnistat?"

Toinen blondi sivelee tukkaansa ja sanoo: "Haa! Ihan helppoa. Hännellähän on vain yksi korva!"

Polisiimies alkaa jo hermostua. "Mikä teitä vaivaa? Tietysti on vain yksi silmä ja korva NÄKYVISSÄ koska kuva on profiilista! Onko tämä paras vastaus, minkä voitte antaa?"

Jo kovasti turhautuneena hän näyttää kuvaa kolmannelle blondille ja murahtaa: "Tämä on epäilty, miten voit hänet tunnistaa?" Ja lisää: "Tuumaapa nyt tarkasti ennekuin annat huonoja vastauksia."

Blondi katsoo kuvaa tarkasti hetken ja sanoo: "Hmmmmm… epäilty käyttää piilolaseja."

Polisi on hämmästyksestä sanaton, sillä hän ei todellakaan tiedä, käyttääkö henkilö piilolaseja. "Mielenkiintonen vastaus… odotapa hetki niin tarkistan henkilön kansion ja kerron tarkemmin."

Hän lähtee huoneesta toimistoonsa, tarkistaa epäillyn kansiosta tietokoneelta tarkat tiedot ja tulee takaisiin huoneeseen kasvot hymyilevinä. "Wau! Aivan uskomatonta… asia oli tosiaan niin, se oli TOTTA! Epäilty käyttää piilolaseja. Hieno suoritus! Miten kummassa olet voinut tehdä tuollaisen huomion?"

"Se on aivan helppoa", blondi sanoo. "Hän ei voi käyttää tavallisia silmälaseja, koska hänellä on vain yksi silmä ja yksi korva."

Nyt Pena häipyy sivustolta. Suolle (suojalkapalloa) ei nyt päässyt pelaamaan kun peliaikakin meni ohitse eikä kukaan kumma kyllä sinne toivonutkaan painumaan. Pena kiittää seurasta ja kärsivällisyydestä kuuman kesän hautomaa kesätoimittajaa kohtaan.

Moi! 

 

Pena

 

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>