Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Sivustoon on liitetty ominaisuus, jolla mikä tahansa sen artikkeli tai sivu on kuvineen helposti printattavissa.   Uskon tämän ominaisuuden olevan hyödyllinen, erityisesti juuri silloin kun on tarkoitus tutkia tarkemmin tai noudattaa jotakin ohjetta.  Ja jos on hankalaa lukea mitä tahansa pitempää tekstiä ruudulta, niin sen voi nyt printata. Uudistus ei koske sivuston vanhoja HTML-sivuja osoitteessa https://neptunet.net/vanha/

Jokaisen artikkelin alussa otsikon yläpuolella on pieni printterin ikoni ja linkki Printtaa tämä artikkeli (tai Printtaa tämä sivu).  Siitä avautuu ruudulle printattava versio tietoineen.  Sen alareunassa oikealla on nappi print.

Mitä on sivujen printtaus?  Tällaisessa WordPress alustassa on myös osia, joita sanotaan sivuiksi.  Neptunet blogissa sivuja ovat kaikki sivuston nimilogon yläpuolella olevien navigointinappien takana olevat aineistot.  Sivut löytyvät myös keskipalstan kohdasta Infosivut.

Käytä hyväksesi uutta ominaisuutta!

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>