Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Onkohan netin ulkopuolellakin elämää?  Sitä lähtee Neptun jälleen tutkimaan.  Erämaista on hyvä hakea päivityksiä itselleen.  Päivityksiä tänne hoitaa seuraavaksi heinäkuun alusta Pena.  Hänkin on koneiden ääressä vain heinäkuun alkupuolen ja  lähtee puolivälissä omille matkoilleen.  Silloin ei tässä sivustossa ole lainkaan päivityksiä, mutta se on silti kyllä valvonnassa.

Neptun kiittää lukijoita seurasta ja painelee takaisin luontoon.  Elokussa tavataan.  Hyvää kesää kaikille!

 

PS Kuka on Pena?  Jos haluat tutustua kesätoimittaja Penan hauskoihin juttuihin, niin tässä ovat viime kesäiset.  Huumorin ystäville tulkoon sanottua, että jutuissa on suuri osa sellaisia, joita ei ole missään muualla julkaistu.  Linkissä ovat jutut käännetyssä aikajärjestyksessä eli uusimmat alimpana ja viimeisin ekaksi ylinnä.  Tutustu:

https://neptunet.net/blogi/2011/07/

 

 

Tagit:

Yksi kommentti juttuun “Hyvää kesää!”

  1. siberiantiger sanoo:

    Kiitos samoin !

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>