Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Moi kaikki! Täällä sitä taas ollaan päivystämässä. Sivuston tilastoista näkyy että teitä on tullut lisää lähes kaksinkertainen määrä sitten viime kesään nähden. Uusille vieraille täytyy kertoa että teen parhaani ja katsotaan riittääkö se mihinkään.

On tullut seurattua jalkapalloa. Et ole varmaan voinut olla huomaamatta. Mikään ei ole niin tärkeätä kuin jalkapallo sanoo Neptunkin. Itse sanon että on vielä yks tärkeämpi. Se on suopotkupallo. Sitä ei sanota jalkapalloksi eikä se sitä olekaan vaan paljon kivempaa.

Siis tämänvuotiset suopotkupallon MM-kilpailut ovat 12.7.-13.7. jälkipeleineen ja SwampRock tapahtumineen Ukkohallassa. Pelejä on aamusta iltaan. Sinne vaan ilmottamaan joukkue, pelaamaan tai katsomaan jos haluaa tosi riemukkaan fiiliksen.

Välillä tulee myös lennettyä. Ei, en tarkoita nyt suopotkupalloa vaan oikeata koneella lentämistä. Yksi tuttu ulkomaanlinjoja lentävä lentokapteeni oli saanut koneeseensa uuden lentoemännän oikean blondin. Kun uusi oli niin kapteeni opasti sopivaan hotelliin ja shppailupaikkoihin.

Seuraavana päivänä kun konetta jo valmisteltiin lähtöön ei blondia näkynytkään missään. Kapteeni tarttui kännyyn ja soitti hänelle hotellinsa ja kysyi miksi ei ole tullut kentälle. Blondi vastasi itkunsekaisella äänellä ja kertoi että ei voi tulla. Hänen huoneessaan on vain kolme ovea. Yksi on kylppäriin, toinen vaatekaappiin ja kolmannessa lukee isoin kirjaimin Do not disturb!

Olen siis kesätoimittaja. Saas nähdä tuleeko musta koskaan oikeata toimittajaa. Suu aina auki ja kasvunvaraa on kovasti kuten potretistani huomaat. Minua voi myös häiritä viesteillä joihin vastaan. Jos vaikka näet mulle jotakin kasvu- tai muita näkymiä.

Muista nyt käydä ahon (tai suon!) laitaa nyt ilman paitaa muistuttaa

kesätoimittaja Pena

 

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>