Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Viime kerralla toivoin viilennystä kuumaan kesään.  Joo nyt sitä on sit tullut. Odotas vähän täytyy kaataa pois vesi kengastä. Täytyy myös uskoa että se siitä kuitenkin vielä kirkastuu, lomat jatkuvat ja pääsee vaikka ongelle.

Kerran yhden sillan vieressä oli kaksi kaverusta ongella. Silloin ajoi hautajaissaattue hiljaa yli sillan.  Kaverukset katsovat ylös sillalle.Toinen kaverista piti ongen kädessään mutta toisella kädellään otti lätsän päästään ja taivutti päänsä alaspäin.

"Oh, en tiennytkään, että olet noin herkkä asioille" sanoi tonen. "

"No joo. Mä harkitsin, että toi vois olla oikein.  Olinhan sentään hänen kanssaan yli kolmekymmentä vuotta naimisissa", sanoo toinen.

 

No tiedätkös miksi miestä väkevämmät maistuvat suutareille. ??

No siksi, että kenkien teko-ohjeissa sanotaan, että OTETAAN ENSIN POHJAT.

 

Entäs tämä vähän teknisempi juttu:  Ensiluokkainen pölynimureiden ovelta ovelle myyjä saapui uuteen taloon. Tempaisi esiin suuren roskapussin ja sirotteli siitä kaikille matoille ja osin huonekaluille pölyä, hiekkaa, koirankarvoja ja kaikenlaisia roskia.

Talon emännän katsellessa vieressä hän kiiruhtaa selittämään:

"Ei mitään hätää. Nämä kaikki saadaan uskomattoman nopeasti pois. Tämä uusi imurimallimme aivan syö pölyn ja roskat pis."

Talon emäntä katsee hetken sotkua ja sonoo:

"Laitetaanko sille myös ketsuppia siihen päälle?"

"Miten niin", ilmettelee myyjä.

"Täällä kun sattuu nyt olemaan niin, että sähköä ei ole vielä voitu kytkeä tähän taloon".

 

Nyt kesätoimittaja Pena sästää lukijat enemmiltä huonoilta vitseiltä ja päästää kesää viettämään. Kuten Neptun on jo kertonut niin sivuston normaali päivitys alkaa elokussa.  Siihen asti päivittäminen on kesälomalla.

Kesätoimittaja Pena kiittää ja kumartaa.  Kiitos seurasta.

 

 

 

 

 

 

 

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>