Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Nyt sivuston nimi tiivistetään lyhyempään muotoon neptunetSana blogi poistetaan koska sivusto ei ole aivan tyypillinen blogisivusto, vaikka blogisivustoja on toki täysin asiapitoisiakin. Tämä sivusto ei seuraa päiväkirjamaisesti ylläpitäjän edesottamuksia ja kannanottoja kuten blogit useinkin. Neptunetissä keskitytään netin käytöön,  tietokoneisiin  ja niiden ohjelmiin. Toki mukana tulee aina olla kevennystä ja iloista mieltä.

Toivottavaa on, että lukijat siirtyvät uuden neptunet.net osoitteen käyttöön.  RSS syötteeseen tai muihin sivuston linkkeihin ja yksityiskohtiin ei tule mitään muutoksia.

Siis tästä eteenpäin:

tervetuloa neptunettiin!

Miten löytää aiheita neptunetistä?

Muita syksyn muutoksia ovat sivuston pieni ulkonäön kehittely ja artikkelin löytämisen helpottaminen.  Kun tietää aiheen, mitä etsii, niin tällä hetkellä paras löytämiskeino on Avainsanojen eli Tagien laatikko.  Sen näyttämisiä  parannetaan edelleen.  Laittamalla kursorin jonkin avainsanan kohdalle näkee heti, montako artikkelia sen takana on.  Klikkaamalla avainsanaa avautuu sivu, jossa on kaikki aiheen artikkelit, ensimmäinen kokonaan ja muut otteina.

Toinen hyvä keino on käyttää sivuston Etsi tai Hae toimintoa. Esim haulla Windows 7 varmuuskopiointi tulee asiasta 5 artikkielia.  Etsimänsä aiheen voi myös löytää keskipalstan Aiheet haun erittelyistä tai ”manuaalisesti” keskipalstan Arkisto kohdasta klikkaamalla ja tutkimalla eri ajankohtien mukaan.  Myös sivuston etusivu kannattaa silmäillä, siinä on viimeisen n. 2 kuukauden aikana julkaistut artikkelit kokonaisina.

 

 

 

Tagit: ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>