Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Keskustelu poistuu

Neptunetissä on kaksi foorumia, kevyempi ja WordPress alustaan integroitu Keskustelu sekä perinteinen phpBB foorumi;  neptunet foorumi.  Nämä kumpikin on tarkoitettu sivuston lukijoiden tietokone- ja softaongelmien selvittelyä varten.  Vastaajana ongelmiin ja kysymyksiin on siis alusta alkaen ollut sivuston ylläpito, eivät foorumin lukijat.  

Koska Keskustelulle ei ole ollut viime aikoina mitään käyttöä, niin se poistuu tarpeettomana. Lisäksi näyttää siltä, että koko lisäke ei ole toiminut viime päivinä. Kysymysten esittäminen on tapahtunut pääosin artikkeleiden yhteydessä kommentteina.  Keskustelun paikalle navigointipalkkiin tulee linkkiluettelo sivustolla julkaistuista oppaista.

Kuitenkin on ongelmia, jotka eivät liity mihinkään artikkeliin. Ja lisäksi vaativissa ongelmanselvityksissä voi olla kätevämpää ja nopeampaa käyttää keskustelufoorumin tekniikkaa. Sinne saa vastauksiin sisällyettyä esim. kuvia. Siksi neptunet foorumi on sivustolla edelleenkin käytettävissä.

Sen vastausaika on lyhyt, yleensä alle 24 tuntia.  Muualla maailmassa eivät tietokoneasiantuntijat pysty pitämään tällaisia vastausfoorumeita niiden neuvojen suuren kysynnän takia.  Meillä se on mahdollista vielä toistaiseksi.  

Neptunet foorumiin tulee turvallisuussyistä rekisteröityä.  Se on kuitenkin pieni vaiva ja on kerralla tehty.  Käytä hyväksesi täysin ilmaista palvelua!

 

Tagit: ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>