Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Helteiset kesäpäivät johtivat melkoisiin ukkosiin.  Niiden takia lienee ollut katkoksia myös nettiin pääsemisessä. Lisäksi puolenpäivän tienoilla 27.6.13 oli lyhyt katkos palvelimella, jossa neptunettikin sijaitsee.   Mutta aikanaan kaikki korjaantuu ja yhteydet pelaavat.

Seuraavaksi eli heinäkuun alusta on Neptun poissa tietokoneiden läheltä.  Toki sivusto on silloinkin valvonnassa. Päivityksiä ei neptunettiin tule heinäkuun alkupuolella.  Mutta heinäkuun puolenvälin jälkeen tulee tänne suopotkupalloilija Pena mukavine juttuineen. cool Ja elokuun alkupuolella alkavat taas sivuston normaalit päivitykset.

Toivotan kaikille sivuston jäsenille, lukijoille ja yhteistyökumppaneille oikein hyviä lomailmoja ja hienoja kesäpäiviä!

Neptun

 

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>