Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

 

 

 

Moi kaikki Neptunetin lukijat! Täällä taas palveluksessanne Pena. Kuulin että Neptun on nimittänyt minut oikein toimittajaksi. Mikäpäs siinä mutta kyllä Pena on mieluummin suopotkupalloilija.

Niin kun vastaa että mä oon suopotkupalloilija niin ei tule enempiä kysymyksiä.  Kysyjä ajattelee että jaha, tää on niitä taivaanrannan vaeltajia. Ja onkin siinä täysin oikeassa. Joku on kyllä joskus udellut että aiotko tulla lisäksi joksikin muuksi. Siihen mä vastaan et oon kyllä kovasti yrittänyt mutta ei ole vielä mitään muuta tullut.

Eihän tässä mikään toimittaja tosiaan voi olla, sehän on jo arvostettu ammatti. Suopotkupallo sen sijaan on rento harrastus. Tänä vuonna ovat suopotkupallon MM-kisat 19-20.7.13 Ukkohallan Vuorisuolla kuten aikaisemminkin.

Sinne vaan pelaamaan tai katsomaan. Rokkia ja baaria on myös eli mitään ei jää puuttumaan. Suomihan on kärkimaa suopotkupallossa kun se on täällä kehitettykin. Siinä mielessä tää on ihan kansainvälistä huipputouhua:  Suomi jälleen maailmankartalle!

Kesäkevennystä

Satuin olemaan yhden kaverin juhlapäivänä laadukkaassa ravintolassa. Siellä aivan lähellä oli pariskunta jonka mies oli Panu Rajalan näköinen. Kuului hyvin heidän keskustelunsa.

He tarkkailivat hiukan kauempana olevaa pöytää jossa istui nainen yksinään. Tämä nainen kumosi maljoja tosi tiuhaan tahtiin ja näytti olevan jo aika tunnelmassa. Sitä aikansa seurattuaan pariskunnan nainen kysyi Panu Rajalan näköiseltä mieheltä josko hän tuntee tuon naisen kun niin tarkkaan seuraa.

– Joo kyllä minä tunnen. Tuo nainen on minun entinen morsiameni, vastaa mies. Siitä on jo nyt viisi vuotta kun meille tuli ero. Tuota on jatkunut sitä lähtien.

– Sepä kummallista, vastaa hänen seuralaisensa. Tosi kummallista. Tavallisestihan tuohon riittää yksi iso pullo hyvää shampanjaa!

*   *   *
Suopotkupalloilija eli (kesä)toimittaja Pena tulee lähipäivinä takaisin tänne sivustolle. Sitä ei voine mikään estää joten koita kestää! (Hehe, huomaatko runoilijan taipumukseni)

 

Kesäterveisin Pena

 

 

 

 

 

Tagit:

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>