Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Muutoksia Neptunet-sivustossa

Neptunetissä parannetaan sivuston turvallisuutta ja tehokkuutta. Lähipäivinä 30-31.1.-14 tehdään Neptunet foorumin ohjelmapäivityksiä.  Myös sen osoite vaihtuu. Muutokset aiheuttavat myös foorumin käyttökatkoja asennusaikoina.   Uusi osoite tulee olemaan

https://neptunet.net/neptunet-foorumi

Foorumin käyttäjä.  Muista siis muuttaa osoite.  Neptunetin sivuilla olevat linkit foorumiin toimivat uuden osoitteen mukaisesti 31.1.-14 lähtien.

 

Vanha Neptunet-sivuston osoite poistuu kokonaan

Neptunet pääsivuston osoitteen muokkaus jatkuu. Jo aikaisemmin syksyllä sivuston pääosoitteeksi tuli

https://neptunet.net

Lisäksi jäi entinen osoite eli https://neptunet.net/bogi  myös käyttöön.  Sivuston jäseniä ja lukijoita on jo kehotettu poistamaan tuo vanha osoite suosikeistaan ja kirjanmerkeistään ja siirtyä käyttämään uutta lyhyempää muotoa.

Helmikuun aikana tuo entinen pitempi osoite poistuu käytöstä kokonaan.  Siihen ei tule mitään uudelleenohjausta, eikä se ei toimi muutosten jälkeen. Varmista siis nyt, että käytössäsi on uudempi voimassa oleva osoite.

Samassa yhteydessä muuttuu myös sivuston RSS-syötteen osoite. Tämä muutos toimii automaattisesti eikä vaadi syötteen tilaajilta mitään toimenpiteitä.

Parantamalla sivuston turvallisuutta ja toimivuutta pyrimme estämään ulkopuolisten tekijöiden aiheuttamat häiriöt ja toimintakatkot.

 

LISÄYS 31.1.-14

Neptunet foorumin ohjelmistopäivitykset on tehty ja osoite on muutettu.  Myös linkit Neptunetin sivuilla navigointipalkissa ylhäällä ja keskipalstan Linkit Neptunetin muihin osiin on päivitetty uuden Neptunet foorumin osoitteen mukaisiksi.

 

 

Tagit: ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>