Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

 

Neptunetti toimii kesälläkin

Kuten aikaisempinakin kesinä Neptunetti toimii myös kesällä.  Sitä ylläpidetään ja päivitetään.  Tosin aivan keskikesän aikana, jolloin netin käyttö on yleensäkin vähäisempää, uusien päivitysten vauhti on hiukan verkkaisempi.  Ainoastaan heinäkuun alusta sen puoliväliin ei päivityksiä sivuille tule.  
 

Kesätoimittajamme Pena on nyt aivan muissa maisemissa, joten hän ei pääse heinäkuun lopussa tuomaan suosittuja kevennyksiään.  Yritetään selviytyä keveämmästäkin puolesta noihin aikoihin.  Aika paljon hymyhuulia on sivustolla heitetty menneinä kesinä. Niitä voi yhä katsella arkistoa käyttäen, jos kesäkivaa etsii.  Voi löytyä vitsejä, jotka eivät ole käytössä kuluneimpia.

Normaaliin työvauhtiin sivustolla päästään syyskuun puolella.  Silloin tartutaan taas vähän totisemmin tietokoneisiin ja mennään joukolla nettiin.  

Muista, että Neptunetti on opastava ja neuvova sivusto.  Jos kysyttävää on, niin kysy. Tämä on niitä harvoja paikkoja, jossa saa rahanarvoista tietoa vikatapauksiin ja tietokoneongelmiin aivan maksutta.  Jos seuraat sivustoa – tehokas tapa on tilata sen RSS syöte – niin pysyt oleellisen ja Suomen olosuhteissa tärkeän tietotekniikan kehityksen tasalla.  Saat vinkkejä sujuvasta ja turvallisemmasta tietokoneen käytöstä sekä monista sen osa-alueista kuten kuvista.

Neptunetti toivottaa jäsenilleen, yhteistyökumppaneilleen ja lukijoilleen aurinkoista ja oikein hyvää kesää.  Pysy linjoilla – nettiä tarvitaan kesälläkin.

Hyvää kesää

Tagit: ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>