Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Tietoja tavitaan kesälläkin

 

Kesä etenee hyvää vauhtia.  Lomakausi jatkuu edelleenkin, mutta neptunetti on palannut normaaliin kesätoimintaansa pienen tauon jälkeen.

 

Kesätaukomme aikana sivuston käyttäjät lähettivät kommentteja, joissa kysyttiin asioista ja ongelmista.  Vastauksia saatiin tauonkin aikana, vaikka se saattoi kestää tavallista kauemmin.  Sivuston päivitys on kesäaikana riippuvainen myös monista ulkopuolista tekijöistä kuten säätiloista ja nettiyhteyksien toiminnasta ei-taajama-alueilla.

Netin käyttö on loma-aikana normaaliaikoja vähäisempää. Silti sisältöpäivityksiäkin on sivustolle tulossa.  Kuitenkin varsinaiseen päivitysvahtiin päästään vasta syyskuun puolella.  

Kysy ja kommentoi neptunetissä.  Nyt saat vastauksiakin taas nopeammin.  On kaksi tapaa kysyä ja kommentoida:  Artikkelien yhteydessä kommentteina tai Neptunet foorumissa, jossa vai kysyä mitä tahansa tietoteknistä asiaa tai ongelmasta.  Sen sijaan sähköpostitse en yleensä vastaa ongelmakysymyksiin.  Tässä on taustana se, että kysymykset ja vastaukset kiinnostavat muitakin lukijoita ja ovat siten neptunetin sisältöä.  Sen sijaan yksityinen sähköpostien vaihtaminen ei ole tällaista aineistoa, josta olisi hyötyä muillekin.

Neptunetissä on n.400 artikkelia tietotekniikasta eli tietokoneiden ohjelmista, käytöstä, ylläpidosta ja tietokoneiden käytön ongelmista.  Löydä aineistosta ne artikkelit, joista on itsellesi hyötyä.  Hae avainsanojen listasta tai käytä neptunetin hakua (oikeanpuoleisessa sarakkeessa).

Hyvää kesän jatkoa kaikille ja erityisesti lomalaisille mainioita lomailmoja!

 

Uusin tiedote kesäksi (2020) on -> täällä.

 

 

 

Tagit: ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>