Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

 

Laitteet ja ohjelmat toimimaan!

 

Kesä vaihtuu syksyksi.  Lomat on pidetty, keillä sitä on ollut, ja tarvitsemme nettiä taas enemmän.   Myös neptunetin toiminta pääsee vauhtiin syyskuun aikana.

On odotettavissa hyviä artikkeleita sekä oppaita tietotekniikan asioista. Niiden julkaisemiseen vain menee oma aikansa, sillä lukuisia asioita on ensin testattava, kokeiltava ja varmistettava lisätieto- ja latauslinkkejä myöten.  Sivusto on avoin myös lukijoiden kysymyksille ja ehdotuksille esim. kiinnostavien tietokoneongelmien ratkaisuista.  Aihe tai pari tuleekin syksyn mittaan keskittymään juuri lukijoiden mielipiteisiin nykyisien tekniikoiden käyttökelpoisuudesta.

Myös sivustoa pyritään kehittämään.  Päällimmäisenä on artikkelien ja neuvojen entistä parempi ja johdonmukaisempi löytäminen.  Artikkeleita ja oppaita on jo nyt sivustolla lähes 300, joten niiden kunnollinen ryhmittely on yhä tärkeämpää.  Hyvälläkään tiedolla ei ole mitään merkitystä, jos se ei löydä tarvitsijaansa.

Sivuston ulkonäköäkin on pyritty kehittämään, mutta se jää kyllä muiden asioiden jalkoihin.  Eikö esim. sivuston kunnollinen toiminta olekin tärkeämpää.  Nyt se näkyy ja toimii kaikissa laitteissa puhelimia ja läppäreitä myöten ja kaikilla käyttöjärjestelmillä.  Pienet ulkonäkömuutokset tietysti piristävät, mutta on vaikea uskoa, että neptunetiin hakeuduttaisiin sivuston ulkonäön perusteella.  

Muistutettakoon tässäkin, että neptunetti on niitä harvoja tietotekniikan sivustoja, joissa neuvotaan täysin maksutta lukijoita heidän tietokoneongelmissaan.  Tällä suhtaudutaan jokaiseen kysymykseen, ongelmaan ja kysyjään vakavasti joten kysymisen kynnyksen pitäisi olla mahdollisimman matala.  Artikkelien ja oppaiden yhteydessä vastataan niissä oleviin asioihin tai niitä sivuaviin ongelmiin ja nepunet foorumi apusivullamme mihin tahansa tietokoneiden, niiden laitteiden tai ohjelmien sekä kuviin ja videoihin liittyviin kysymyksiin.  Lisäksi kaikki mielipiteet tietotekniikasta ovat aina tervetulleita.  

Hyvää ja vauhdikasta syksyä!  Kääritään taas hihat ja laitetaan laitteet pelaamaan.

 

 

 

Tagit: ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>