Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Neptunettiin myös mobileversio ja lisää tehoja

 

Neptunet mobileversioA

Neptunetillä menee hyvin.  Kävijämäärät ovat tasaisesti kasvaneet.  Kiitämme jäseniä ja lukijoittamme luottamuksesta.  Se on tehnyt uudet parannukset mahdollisiksi.

 

Neptunetistä on otettu käyttöön myös sivuston mobileversio.  Kun puhelimella menee nyt sivuston osoitteeseen, niin mobileversio aukeaa automaattisesti.  Siitä on mahdollista kyllä päästä PC-koneissa näkyvään laajaan sisältöruutuun, mutta puhelimessa on mobileversiolla tietysti paljon helpompi lukea sisältöä.

Nyt käyttöön otettu mobileteema on tarvittaessa edelleen kehitettävissä ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan.

Sivusto tehdään toki edelleenkin nimenmaan tietokoneen käyttäjiä varten ja tietokoneilla luettavasi.  Miten pitkät ohjeartikkelit muuten saisikaan netissä näkymään. Mobiilinäkymä tarjoaa myös vakituisille PC-käyttäjille nopean lisämahdollisuuden nähdä uusin sisältö otsikkoina ja tarkastella sitä. Vähän samaan tapaan mitä RSS-syötekin näyttää, paitsi että näkymä on jo sivuston toimiva elementti.

Puhelimien käyttäjille mobiilit sivustot ovat tuttuja.  Neptunetin näkymä on yksinkertainen käyttää.  Otsikkokuvan kohdassa 1 avaa suurennuslasi kuvake sivuston etsintäruudun ja 2 merkitty navigaatiopalkin linkit sisältöihin.

Neptunet mobileversioB

Tässä pikkukuva uusimman sisältönäkymän alaosasta, pyyhkäise sisältöä ylöspäin. Siinä on 1 merkitty mobilenäkymän ja tietokonenäkymän valinta. Klikaa pikkukuva kokonaan näkyväksi (kuvan alaosa ei muuten näy).

 


Vuoden alusta lisää palvelinnopeutta

Vuoden vaihteessa sivuston teho kasvaa uuden palvelimen myötä kaksinkertaiseksi entiseen nähden.  Tämä lisää sivuston toimintavarmuutta, nopeutta ja käytettävyyttä.   

Toivottavasti onnistumme myös sisällön osalta hyvään kehitykseen. Siinä ovat arvokas apu käyttäjien aktiivisuus, kommentit ja palaute.  Kysy, kommentoi, kerro mielipiteesi!

 

 

 

Tagit: , ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>