Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

Windows-10A

 

HUOM. Tämä tiedote on julkaistu syksyllä 2015

 

 

 

 

 

 

Windows 10 vahvasti esillä syksyn neptunetissä

 

 

Kesä on vielä täyttä vauhtia menossa.  Silti neptunetti valmistautuu syksyyn ja vilkkaaseen tointaan.  Mitä syksyllä tulossa?

 

Syksyn tärkeimpiä aiheita tulee olemaan Windows 10.  Siitä tehdään päivitykset niin Windows 7 kuin Windows 8 koneeseenkin.  Tutkimme, mitä täytyy ottaa huomioon, että päivitys onnistuu.  Ja mitä tehdä jos vaikeuksia ilmenee.

Windows 10 päivitys ei näy olevan aivan läpihuutojuttu.  Siihen liittyy monenlaisia sivuilmiöitä kuten  Microsoftin entistä tiiviimpi seurantamahdollisuus.  Hankalinta lienee, että lupaa kysymättä Microsoft voi käyttää käyttäjän konetta muiden Windows 10 koneiden päivityksiin – ellei tätä poista asetuksista.  Paitsi kympin asennus tulevat käyttöjärjestelmän sivuilmiöt esille tulevissa artikkeleissa.

Windows 10 tietoa ja kokemuksia tulee neptunetin sivuille syyskyyn loppupuolesta alkaen.  Seuraa saittia, tilaa vaikka RSS, jos tarvitset nimenomaan Windows 10 tietoja.  Itse ei enää kannata tehdä mahdollisia virheitä, jotka joku toinen on jo tehnyt.

Syyskauden aiheita valokuvien ottajille ja käyttäjille ovat  monet vinkit.  Netin käyttäjille on tulossa tietoa nettisivustojen käytettävyydestä.  Miksi useat suuretkin palvelusivustot toimivat huonosti?  Voiko tavallinen käyttäjä tehdä jotakin, että esim. viranomaisten palvelusivut toimisivat ymmärrettävästi ja kunnolla?

Tuossa vain joitakin poimintoja syksyn sadosta sivustolla. Syyskuussa lisätään tänne taas kierroksia ja ajankohtaista sekä ymmärrettävää tietotekniikkaa.

Tämä on tietotekniikkasivusto, jossa voi kysyä kaikkea tietokoneongelmista tai kommentoida esitettyjä asioita. Asiaan kuuluu myös maksuton neuvonta.

 

 

 

 

Tagit: , ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>