Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

 

Sivusto poissa 15 tuntia

Nettisuvustoilla on aika ajoitain eri syistä häiriöitä.  Yleensä ne ovat lyhyitä, ehkä tunnin tai parin kestäviä.  Nyt neptunetti ja sen foorumi kärsi juuri (10-11.10.71) häiriöstä peräti 15 tuntia.  Se johtui viasta, josta ei tullut automaattisesti ilmoitusta ylläpitoon eikä palvelimen hallintaan.  Löytyi sitten vasta kun piti päästä sivulle.  Sen jälkeen korjaaminen ei kestänyt kuin muutamia minuutteja, mutta harmillista oli, että katkos oli näin pitkä.

Pahoittelen luikijoille aiheutunutta harmia.  Yritetään toimia niin, että vastaavia katkoksia ei enää sattuisi – mikäli se on vain ylläpidosta kiinni. Tetotekniikka on haavoittuvaista, mutta tulee toki koko ajan yhä käyttövarmemmaksi.

 

Ylläpito

 

Share

Tagit: ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>