Printtaa tämä artikkeli Printtaa tämä artikkeli

 

Neptunetin häiriö korjattu

 

Kuten täälläkin on monta kertaa todettu, niin tietotekniikka on haavoittuvaista. Nyt tuli paha haava Nepunettiin. Sivusto oli poissa lähes kaksi päivää ei 11.-12.1.2019.

 

Sivustojen ja esim. netin pankkipalvelujen ylläpitäjille häiriöaika on kamalaa. Jo pelkästään tunnin-parin katkos tuntuu iäisyydeltä. Tietysti häiriöitä korjataan heti. Mutta riippuu tapauksesta miten nopeaa tai hidasta se on. Neptunetin kaksi päivää tehtiin lähes koko ajan töitä, mutta korjaaminen otti aikansa. Pahoittelemme tietysti, että sivusto ei ollut käytettävissä.

Tällä kerralla vika oli sivuston yhdessä turvaohjelmassa. Sen aiheutti ohjelman automaattinen päivitys uusimpaan versioonsa. Toivomme, että nyt häiriöistä päästiin, vaikka jatkamme yhä vian jälkiselvittelyä. Tietysti olisi kiva sanoa, että kyllä nyt toimii ja tulevaisuudessa. Tietotekniikassa sellainen lupaus vain ei vaikuta oikein todelliselta.

Tämäkin osoitti meille, että me kaikki voimme milloin tahansa joutua korjaamaan tietotekniikkaamme. Neptunet sivusto on sitä varten, että tietokoneen käyttäjille olisi tarpeellisia ohjeita ja neuvoja.

Ylläpito

Tagit: ,

Jätä kommentti

Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>