Printtaa tämä sivu Printtaa tämä sivu

Neptunet tietotekniikan asialla

Sisältö
Neptunet sivusto on yleistajuinen tietotekniikkasivusto.  Sen pääaiheita ovat tietokoneet, niiden ongelmat, ohjelmat ja laitteet.  Muita tärkeimpiä aihealueita ovat Windows, kuvaohjelmat (kuvat, videot), tietoturvallisuus, netin käyttö ja näihin liittyvät uudet asiat.

Miten?
Sivustossa on runsaasti ohjeita, oppaita ja ongelmien ratkaisuun tähtääviä artikkeleita.  Tämä neuvonta pyritään tekemään siten, että se on ymmärrettävää myös niille tietokoneen käyttäjille, jotka eivät ole kovin pitkälle asiaan perehtyneet.  Sanomme tätä tapaa yleistajuiseksi.  Opastukseen sisältyy asiasta kiinnostuneita varten myös viittauksia ja linkkejä tietoihin, joissa mennään hyvinkin yksityiskohtaisiin tekniikoihin.

Palvelut
Neptunetin  palveluun kuuluu artikkelien helppo jakaminen linkkinä sekä niiden nopea tulostus. Ohjeita on helpointa noudattaa jos teksti on samalla edessä. Tilaamalla sivuston RSS syötteen saa yhdellä klikkauksella omalle koneelleen uusien artikkelien yhteenvedon.   

Ohjelmaan kuuluu myös täysin maksuton neuvonta tietokoneongelmissa ja artikkeleissa käsitellyissä asioista.  Aina voi kysyä tai kertoa omista kokemuksistaan kommentteina.  Kysymyksiin vastaa ylläpito nopeasti.  Myös  Neptunet foorumi on käytettävissä hyvin tapauskohtaistenkin  ongelmien selvittelyyn. Sen sijaan sähköpostitse sivusto ei vastaa ongelmakysymyksiin.

Jäsenyys
Sivustoon voi rekisteröityä sen käyttäjäksi.  Tämä on huomionosoitus ja kannustus neuvontasivuston ylläpitämiseksi. Arvostamme sitä. Samalla rekisteröity käyttäjä varmistaa, että saa kaikissa tilanteissa aina kaikkein nopeimman vastauksen kyselyihinsä.

Viihtyisyys
Teemme kaikkemme, että jäsenet ja lukijat viihtyisivät sivustossa.  Sivusto on tarkoitettu muuttuvasisältöisenä jatkuvasti seurattavaksi.  Tavoite on, että jos tulet kerran niin tule toistekin.  Kovasti kiitollisia olemme aina palautteesta ja ehdotuksista, mitä haluaisit laajasta tietotekniikasta tai sen ajankohtaisista asioista tarkemmin käsitellä.

 

Tervetuloa Neptunet sivustoon nyt ja uudelleen!