Printtaa tämä sivu Printtaa tämä sivu

Tietosuojakäytäntö (Privacy policy)

 

Neptunet on nettineuvojen ja opastuksen sivusto. Siksi sille on aivan erityisen tärkeää, että niin sivuston vieraiden kuin foorumin jäsenten yksityisyydensuoja on hyvin hoidettu. Sivusto taistelee kaikkea netissä esiintyvää välistävetoa, huijausta ja epäluotettavuutta vastaan.

Sivuston vierailta kerätään vain niitä tietoja, jotka sivuston kehittämisen kannalta ovat tarpeellisia. Ne ovat tilastotietoja vierailujen määristä ja vierailluista sivuista eivätkä yksittäiset yhteydet tule niissä esille.

Tilastotietoa keräävät Googlen järjestelmät Google Analytics ja Googde Adsense.  Edellinen käyttää evasteitä kävijätilastointiin, joka hyödyttää neptunet-sivuston kehittämistä,  ja jälkimmäinen mainosten kohdentamiseen.

Vierailijoiden koneisiin tallentuu sivustolta evästeitä kuten yleensäkin vierailluista nettisivuista. Evästeet nopeuttavat seuraavia vierailuita ja ne voi halutessaan poistaa omasta koneestaan.

Interaktiivinen sisältö eli neptunetissä sen foorumi ja sivujen komentointi tallentaa kysyjistä normaalit minimitiedot eli sähköpostiosoitteen. Se ei tule missään yhteydessä näkyviin nettisivuilla.

Foorumi myös arkistoi tarkempia tietoja kävijöistä kuten koneiden IP-osoitteet. Tämä siltä varalta, että esiintyy väärinkäytöksiä ja tulee aiheelliseksi tutkia, mistä häirikköviestit ovat lähtöisin. Tämäkin varmistus palvelee käyttäjien etuja; valvonnalla voidaan estää sivustolle mahdollisesti soluttautuvat haittaohjelmien jakelijat.

Sivuston sisältöä valvotaan sekä ennen julkaisemista että sen jälkeen. Kaikki asiattomat viestit poistetaan. Edellytetään, että kaikki noudattavat hyviä nettitapoja. Jokainen kirjoitaja vastaa omista kirjoituksistaan eikä sivusto.

Mitään henkilökohtaisia tietoja vieraista ei luovuteta ulkopuolisille.

Yksityisyytesi on neptunet sivustolle tärkeä asia ja se on täällä suojattu.

Päivitetty 23.10.2021