Printtaa tämä sivu Printtaa tämä sivu

Neptunet tietotekniikan asialla

Sisältö
Neptunet sivusto on yleistajuinen tietotekniikkasivusto.  Sen pääaiheita ovat tietokoneet, niiden ongelmat, ohjelmat ja laitteet.  Muita tärkeimpiä aihealueita ovat Windows, kuvaohjelmat (kuvat, videot), tietoturvallisuus, netin käyttö ja näihin liittyvät uudet asiat.

Miten?
Sivustossa on runsaasti ohjeita, oppaita ja ongelmien ratkaisuun tähtääviä artikkeleita.  Tämä neuvonta pyritään tekemään siten, että se on ymmärrettävää myös niille tietokoneen käyttäjille, jotka eivät ole kovin pitkälle asiaan perehtyneet.  Sanomme tätä tapaa yleistajuiseksi.  Opastukseen sisältyy asiasta kiinnostuneita varten myös viittauksia ja linkkejä tietoihin, joissa mennään hyvinkin yksityiskohtaisiin tekniikoihin.

Palvelut
Neptunetin  palveluun kuuluu artikkelien helppo jakaminen linkkinä sekä niiden nopea tulostus. Ohjeita on helpointa noudattaa jos teksti on samalla edessä paperilla. Tilaamalla sivuston RSS syötteen saa yhdellä klikkauksella omalle koneelleen uusien artikkelien yhteenvedon.

Ohjelmaan kuuluu myös täysin maksuton neuvonta tietokoneongelmissa ja artikkeleissa käsitellyissä asioista.  Palvelu toimii sähköpostilla ja kysymyksiin vastaa ylläpito nopeasti.  Kysy tietoteknikasta ja ongelmista:

Viihtyisyys
Teemme kaikkemme, että lukijat viihtyisivät sivustossa.  Sivusto on tarkoitettu muuttuvasisältöisenä jatkuvasti seurattavaksi.  Tavoite on, että jos tulet kerran niin tule toistekin.  Kovasti kiitollisia olemme aina sähköpostilla palautteesta ja ehdotuksista, mitä haluaisit laajasta tietotekniikasta tai sen ajankohtaisista asioista tarkemmin käsitellä.

Tämä on päivitetty 6.5.2024

 

Tervetuloa Neptunet sivustoon nyt ja uudelleen!